Ассортимент расширен - теперь в каталоге товары из Европы, США, Китая - IRENFASHION - Ukraine

Ассортимент расширен - теперь в каталоге товары из Европы, США, Китая

Шановні покупці!

Ми не стоїмо на місці і працюємо над тим, щоб Ваше відвідування нашого магазину Вам запам'яталося і сподобалося... Для цього ми розширюємо асортимент за рахунок імпортних моделей суконь, кардиганів, верхнього одягу, блуз і багато чого ще цікавого. Відразу уточнюємо: ця продукція не нашого виробництва, але при виборі постачальника ми робимо серйозний відбір, який будується на досвіді та репутації.

Під даний вид роботи обов'язкова безготівкова оплата на рахунок магазину, в сумі 50% вартості товару. При цьому для гарантій повернення/обміну ми хочемо повідомити, що ми купуємо у фабрик, які відпускають нам за оптовими цінами і наш заробіток становить не більше 10% вартості. Тому гарантією повернення/обміну буде наш 100% платіж за товар. Ви заплатили 50%, ми 100%. У разі будь-яких проблем, ми повертаємо Вам всю вартість товару в будь-якому випадку...даних умов не пропонує ні хто на ринку!!

Щодо доставки, товари поставляються в основному зі США, Європи та Китаю, ми підбираємо як досить не дешеві брендові якісні речі, тому Ви можете бути спокійними щодо якості. Враховуючи віддаленість постачальників, терміни доставки збільшуються до 14 -20 календарних днів. Однак це всього лише 2 тижні, а натомість Ви отримуєте класну модну річ найдешевшу в Україні!!!!

Є питання ... задавайте, відповімо ... Ваша Ірен!

Назад до блогу

Залишити коментар

Будь ласка, зверніть увагу, коментарі повинні бути затверджені перед публікацією.